Om oss

SecuriNord sine ansatte har til sammen over 50 års erfaring innenfor lås og beslag. Våre teknikere innehar både lås og elektrokompetanse, er oppdatert på lover og forskrifter på både brann, rømning, universell utforming TEK17 og FG-regler. Dette for å kunne veilede og hjelpe deg på en best mulig måte.
Vi leverer komplette sikkerhetsløsninger, montering og salg av patenterte låssystemer, dørautomatikk, industriporter, dørlukkere, adgangskontrollanlegg, postkasseanlegg, sikkerhetslås, sylinderbytte, skiltgravering, porttelefonanlegg, sikkerhetsbeslag, kameraovervåkning, innbruddsalarm mm.

Vi er distributør av Windsor sine industriporter og utfører service på porter i hele Hålogaland

DSC_4755 803x589
DSC_8261 798x525

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.